Zon, zee en video


Who is going? We are going to Ibiza!
Voor de meeste ondernemers, ZZP’ers en marketeers is video een must, maar weten ze niet waar te beginnen. Jouw verhaal overbrengen op video is lastig. En juist voor die gepassioneerde mensen of andere geïnteresseerden hebben we een videocursus ontwikkeld die jou in een weekend leert om met een smartphone dat verhaal te vertellen. En oja.. in een fijn klimaat: op Ibiza.

Video’s met een doel
De video’s die jij gaat maken hebben een doel: ze moeten iets in beweging zetten, kijkers inspireren of iets toelichten, maar ook wil je resultaten zien. Aan de hand van voorbeelden en theorieën, gaan we in op de kracht van het verhaal, de ‘betovering’ van beeld en het planmatig opzetten van een goede video. We behandelen de verhalende film, vlogs en interviews. Dit alles, zelf te maken met een smartphone.

Leuk zo’n film, maar het moet ook iets opleveren natuurlijk. In tegenstelling van wat veel mensen weten, is film goed te ontsluiten en terug te vinden in Google. Video wordt daarnaast zeer goed bekeken op Facebook, Twitter en andere socialmedia. We leren je ook de marketingtechnische kanten van video.

En nu jij!
Na de theorie is het tijd voor actie. Jij gaat filmen met je eigen smartphone. Met simpele tools (die niet meer kosten dan 50 EURO) laten we je zien hoe je met de beperkingen van een smartphone toch mooie beelden kan maken. Op het gebied van beeld en geluid zijn met een paar handige tips zeer professionele resultaten te behalen en kun je simpele video’s direct op Youtube zetten.

De meeste films hebben echter een goede montage nodig. We leren je met een universeel montageprogramma (voor Windows, Mac, iOS en Android) goed en effectief een verhaal te bouwen zoals je in het eerste deel van de cursus bedacht hebt.

Jouw wensen
De cursus bestaat uit verschillende workshops.  Vooraf inventariseren we jouw leerdoelen en zoeken we naar voorbeelden die daarbij aansluiten.
We hebben een programma maar laten ons vooral leiden door jullie. We zitten op een prachtig eiland, dus zorgen we ook voor voldoende ontspanning, lekker eten en drinken en vooral: elkaar leren kennen.


Waarom Ibiza?
Waarom niet? Kun je beter zeggen. Martine is Ibiza Fan en dat is niet voor niets. Het eiland heeft enorm veel te bieden. We nemen je mee naar een van de mooiste een veelzijdige eilanden van de Middellandse zee, waar je beslist een keer terug wilt komen. Het eiland heeft mooie stranden, azuurblauwe zee, vriendelijke mensen, lekker eten en drinken, mooie natuur en prachtige authentieke Spaanse dorpjes en nog veel meer. Van hippies tot party animals tot jetset, iedereen voelt zich er thuis, want de sfeer is er erg gemoedelijk.
Ondanks dat we hard aan de slag gaan, zullen we ook een klein beetje cultuur gaan proeven. We logeren van 7 t/m 10 oktober 2016 in een mooie Spaanse villa en krijgen daar ook les. Logies, ontbijt en 1x avondmaaltijd zijn inbegrepen.

Interesse? Stuur ons een mail of boek hier een van de 10 unieke plaatsen!